3. místo ve finále florbalového turnaje

Minulý týden se v Praze konal finálový turnaj florbalového 🏒 turnaje Subterra Cup, jehož součástí byli po vítězství v krajském finále také naši studenti. Turnaj se odehrál ve sportovním areálu Hamr na Braníku, který poskytuje perfektní zázemí pro tak velkou sportovní akci.

Do turnaje jsme nevstoupili úplně šťastně, studenti nedokázali porazit soupeře z Pelhřimova ani z Brna. Vítězná vlna pak přišla až s posledním soupeřem ve skupině s Pardubicemi, ty jsme s přehledem zdolali a patřilo nám tak 3.místo ve skupině.

Ve čtvrtfinále jsme narazili na soupeře ze Šumperka, kterého se nám podařilo porazit a postoupit tak do semifinále. Tam jsme se setkali se soupeřem ze základní skupiny – gymnáziem Brno. I přes veškeré vypětí sil jsme zápas nedovedli do úspěšného konce a podlehli jsme soupeři 2:3.

Čekal nás tak boj alespoň o 3.místo, kde jsme vyzvali soupeře z Náchoda. Studenti dokázali soupeře s přehledem porazit 🥅 a obsadili tak konečné 3.místo 🥉! Skvělý týmový výsledek byl okořeněn také individuálním oceněním Davida Křižáka (3.A) a Kryštofa Rusze (3.C). Oba byli zvoleni do All-stars týmu turnaje. ⭐

Studentům gratulujeme za skvělý výsledek a reprezentaci školy!

Obrovské poděkování patří také firmě Autel (www.autel.cz), která poskytla studentům zejména ubytování.

Reprezentovali: S.Vraník, J.Jarolím, M.Prus (všichni 1.A.), S.Alter (1.B), O.Urbančík, O.Waliczek (oba 2.A), V.Chobot (2.B), M.Trombik, V.Kroliczek, P.Tichý (všichni 2.C), D.Křižák (3.A), V.Mervart, K.Rusz, J.Wojnar (všichni 3.C) a K.Rzyman (4.A)